DMCA Eltávolítási kérelem


Az Erotikaweb (“erotikaweb.net”) felnőtt tartalom-szolgáltató, a Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) törvény szerint meghatározott követelményeknek megfelelően, alkalmazza a DMCA eltávolítási eljárásmódot, hogy megakadályozza a szellemi tulajdonjogok és szerzői jogok megsértését a erotikaweb.net weboldalon. Ez a DMCA eltávolítási eljárás leírja a Erotikaweb.net általános viszonyulását a különböző jogsértésekhez, és részletezi az eljárást, amely alapján értesíteni lehet a Erotikawebet a lehetséges jogsértésekről.

A Digital Millenium Copyright Act egy 1998-ban beiktatott amerikai szerzői jogi törvény, melynek célja a bizonyos tartalmak szolgáltatóinak védelme és egy “biztonságos tárolás” létrehozása, amely megvédi az állítólagosan sértő, felhasználók által generált, tartalmakat tároló internet-szolgáltatókat a szerzői jogok megsértésének fellelőségétől. Azok a szolgáltatók, akik követik a DMCA feltételeit és az eltávolítási szabályokat, nem vonhatóak felelősségre egy felhasználó által generált tartalom szerzői jogsértéséért.

A DMCA feltételei alapján, bárki, aki úgy gondolja, hogy egy általa birtokolt vagy felügyelt szerzői jog vagy szellemi tulajdonjog megsértése történt egy internet-szolgáltató által közzétett fájl által, értesítheti az internet-szolgáltató által kinevezett ügynököt a szerzői jog vagy egyéb szellemi jog védelmének érdekébe. A Depositphotos által kinevezett ügynök értesítése egy írott bejelentés alapján történik, aminek legalább a következőket tartalmaznia kell:A fenti információkat tartalmazó értesítést írásos formában kell benyújtani a Erotikaweb.net elérhetőségére

Weboldal: Erotikaweb.net
E-mail címe: erotikawebnet@gmail.com