318 megtekintés · 98 nappal ezelőtt

Nővérem visszaköltözött a családi házba, Szerettünk inni mind ketten.

Egyszer volt egy olyan alkalom, hogy elküldött gyógyszertárba kiváltani a gyógyszereit, persze fiatal voltam, ugrottam, kiváltottam, hazahoztam neki.

Közbe beszéltünk a szextörténeteinkről, én mindig hazudtam, mert szűz voltam. Valóban szerintem nővéremnek leesett idő közben. Egyszer jöttem haza az iskolából, és rányitottam miközben maszturbált... nővérem rám nézett, én rá, mondta hogy szia, ő visszaköszönt, hogy szia.. Teltek a napok.. majd hétvége, volt pár darab piám, és hétvégén iszogattam. Nővérem bejön, és megkérdezte mitcsinálok, mondtam hogy iszogatok, megkérdeztem hogy csatlakozik?Ű

Ő bevágta hogy igen. Iszogattunk egy ideig, elkezdte mesélgetni a szextörténeteit, én kitaláltam valamit, majd elkezdtem mondani.. Nővérem nem érdekelte.

Már majdnem félúton jártam a kitalált történetemmel, mikor megszólalt, ne hazudj, szűz vagyok. Én próbáltam bekamuzni nem stb.. Mondta, hogy na jó elhiszem. Megittunk pár felest, meg 1 pohár bort.. megkérdezte, szűz vagyok még?

be voltam rugva, mondtam hogy nem.

ő mondta, tudom hogy szűz vagy, majd szájon puszilt.

Mondta hogy nem dugott már régóta senkivel,és nincs a környéken senki, de én nem értettem a célzást először, mondtam, majd akad valaki.. Majd szájon csókolt. Ekkor leesett a célzás, és a farkam keményen ált. Nővérem keményen tapogatóztt le, majd megfogta a farkam.

Öcsi, ez keményen áll mondta, én vörös fejjel mondtam hogy igen, mondta hogy megszabadítana egykét ruhától ha nem gond, én izgatottan belegondoltam, hogy dugunk majd később. Mondtam hogy Nem.

Ő markolászta a farkam.. Nem sok híja volt hogy elélvezzek.. Majd kérte hogy nyúljak be a bugyiába, és Piszkáljam

Én tettem amit kért, majd később benyúlt a nadrágomba, és óvatosan piszkálta, megkérdezte nem baj ha kiveszi? Mondtam nem, izgatottan.

Kivette, nem telt el egy perc, és már puszilgatta a farkam, nem som híja volt hogy elmenyek, ő mondta, hogy leszop, majd utána iszunk még kicsit. Én benne voltam, leszopott, bár izgultam picit mindig is nővéremre, nem gondoltam hogy ez megtörténik, szépen lassan kivette a farkam, símomogatta, majd óvatosan rá nyalt. Verte még tovább, be csuktan a szemen és éreztem, hogy a szájába veszi.. nem telt el 5 perc, és a szájába élveztem, nővérem élvezte.. mondta, hogy kérne repetát Majd mosolygott, és beszéltünk eggyet a történtekről.. megittunk pár felest, nővérem kért ismétlést, én benne voltam. elő vette, majd bekapta, én meglepődtem. Később megkérdezte, hogy nem-e szeretném be tenni neki? Mondtam a magam módján hogy vérfertőzés stb.. Közbe énis akkartam, mondta ne aggódjak, fogamzás gátlóz szed, nem lesz baj, fel bátorodtam, kértem hogy vetkőzzön le, majd a mellét kezdtem el nyalni..

Később megkértem hogy a bugyit is vegye le.. óvatosan belekóstoltam, és elkezdtem nyalni. kis idő mulva mondta, hogy nagyon jó vagyok a nyalásban, tegyem be. Én feláltam, és a kezébe adtam a farkam, mondtam neki, hogy tegye be.. Ő betette. Nem telt el 5 perc, és bele élveztem. Azóta rendszerességgel dugunk.

Read more: http://szextortenetek.uw.hu/index.php?c=szextortenet&k=2429#ixzz5hi4C3T9v